aave Aave (AAVE)

€91.96
5.03% (24H)
Katso

Aave hinta on €91.96 ja sen markkina-arvo on €1,351,631,487.87. Sen kurssi on 5.03% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on Aave (AAVE)?

Aave on hajautettu rahoitusprotokolla, joka mahdollistaa ihmisten kryptovaluuttojen lainaamisen ja lainaamisen. Lainaajat ansaitsevat korkoa tallettamalla digitaalisia varoja erityisesti luotuihin likviditeettialtaisiin. Lainaajat voivat sitten käyttää kryptovaluuttaansa vakuutena ottaakseen pikavipin käyttäen tätä likviditeettiä.

Aave tunnettiin alun perin nimellä ETHLend, kun se käynnistettiin marraskuussa 2017, mutta uudelleenbrändäys Aaveksi tapahtui syyskuussa 2018. (Tämä auttaa selittämään, miksi tämän tokenin tunnus on niin erilainen kuin sen nimi!). AAVE tarjoaa haltijoilleen alennettuja maksuja alustalla, ja se toimii myös hallinnointitokenina - antaen omistajille mahdollisuuden vaikuttaa protokollan tulevaan kehitykseen.

Ketkä ovat Aaven perustajat?

Aave ja sen edeltäjä ETHLend perustettiin Stani Kulechovin toimesta. Tuolloin hän oli turhautunut Etheumin puuttuviin lainasovelluksiin - ja hänen projektinsa rakennettiin ennen kuin hajautettu rahoitus oli edes olemassa.

Kulechov on sarjayrittäjä, joka kävi oikeustieteellisen tiedekunnan ja aloitti ohjelmoinnin teini-ikäisenä. Hän oli varhainen omaksuja lohkoketjualueella. Toimitusjohtaja on sanonut, että hän halusi uudelleenbrändätä ETHLendin Aaveksi, jotta yritys voisi tarjota laajemman valikoiman palveluita Ethereumin lainaamisen lisäksi.

Mikä tekee Aavesta ainutlaatuisen?

Aave erottuu kilpailijoistaan useilla ainutlaatuisilla myyntivaltteillaan yhä kilpaillummilla markkinoilla. DeFi-buumiin aikana kesällä 2020 se oli yksi suurimmista projekteista ottaen huomioon sen protokollaan lukittujen kryptovaluuttojen kokonaisarvo.

Projekti sallii ihmisten lainata ja antaa lainaa noin 20 kryptovaluutassa, mikä tarkoittaa, että käyttäjillä on enemmän valinnanvaraa. Yksi Aaven lippulaivatuotteista on "pikavipit", jotka on mainostettu ensimmäisenä vakuudettomana lainavaihtoehtona DeFi-tilassa. Kuitenkin on yksi ehto: ne on maksettava takaisin saman transaktion aikana.

Toinen suuri myyntivaltti on se, että Aaven kautta lainaavat voivat vaihdella kiinteiden ja vaihtuvien korkojen välillä. Kiinteät korot voivat tarjota jonkin verran varmuutta kustannuksista kryptovaluuttamarkkinoiden volatiliteettiaikoina, mutta vaihtuvat korot voivat olla käteviä, jos lainaaja uskoo, että hinnat laskevat lähitulevaisuudessa.

Mistä voi ostaa Aavetta (AAVE)?

Suosituimmat keskitetyt kryptopörssit ovat Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken sekä Gate.io. Näistä Binance sekä Coinbase yleensä listaa vain suurimman markkina-arvon (marketcap) kryptovaluuttoja kun taas esimerkiksi KuCoinista ja Gate.io listää pienemmän markkina-arvon kryptoja. Jos haluaa treidata vivulla tai ilman kannattaa tarkistaa ByBit. Jos taas haluat lähteä nopeasti liikkelle ja ostaa kryptoja helposti luottokortilla niin paras vaihtoehto on CEX.IO.

Jotkin kryptovaluutat, varsinkin pienemmän markkina-arvon kryptovaluutat ovat saatavilla vain hajautetuista kryptopörsseistä, joten kannattaa tarkistaa mitkä hajautetut pörssit tukevat mitäkin lohkoketjuja. Voit tehdä sen täältä.

Muut resurssit


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)