cosmos Cosmos Hub (ATOM)

€8.594
2.00% (24H)
Katso

Cosmos Hub hinta on €8.594 ja sen markkina-arvo on €2,514,901,503.83. Sen kurssi on 2.00% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on Cosmos Hub (ATOM)?

Cosmos-verkko koostuu monista itsenäisistä, rinnakkaisista lohkoketjuista, joita kutsutaan vyöhykkeiksi. Ne toimivat klassisten bysanttilaisten virhesietoisten (BFT) konsensusprotokollien, kuten Tendermintin (jota alustat kuten ErisDB jo käyttävät), avulla. Jotkut vyöhykkeet toimivat solmukohtina muiden vyöhykkeiden suhteen, mahdollistaen monien vyöhykkeiden yhteistoiminnan yhteisen solmukohdan kautta.

Arkkitehtuuri on yleisempi sovellus Bitcoinin sivuketjujen käsitteestä, käyttäen klassisia BFT- ja Proof-of-Stake -algoritmeja Proof-of-Work-algoritmien sijaan. Cosmos voi toimia yhdessä useiden muiden sovellusten ja kryptovaluuttojen kanssa, mikä on asia, jota muut lohkoketjut eivät pysty tekemään hyvin. Luomalla uuden vyöhykkeen voit liittää minkä tahansa lohkoketjusysteemin Cosmos-solmukohtaan ja siirtää tokeneita edestakaisin näiden vyöhykkeiden välillä ilman välikäsiä.

Vaikka Cosmos Hub on moniavaruudellinen hajautettu kirjanpito, sillä on erityinen natiivi token nimeltään atomi. Atomeilla on kolme käyttötarkoitusta: roskapostin ehkäisemiseksi, panostustokeneina ja äänestysmekanismina hallinnossa.

Roskapostin ehkäisemiseksi atomeja käytetään maksujen suorittamiseen. Maksu voi olla suhteessa transaktiossa vaadittavan laskennan määrään, samankaltaisesti kuin Ethereumin "kaasu"-käsitteessä. Maksujen jakelu tehdään protokollan sisällä, ja protokollan määritykset on kuvattu täällä.

Panostustokeneina atomeja voidaan "sitouttaa" ansaitakseen lohkopalkkioita. Cosmos Hubin taloudellinen turvallisuus perustuu sidottujen atomien määrään. Mitä enemmän atomeja on pantattu, sitä enemmän "nahkaa" on pelissä ja sitä korkeammat ovat verkon hyökkäyskustannukset. Näin ollen, mitä enemmän atomeja on sidottu, sitä suurempi on verkon taloudellinen turvallisuus.

Atomien haltijat voivat hallita Cosmos Hubia äänestämällä ehdotuksista sidottujen atomiensa avulla.

Cosmos Hub (ATOM) ostaminen

ATOM-tokeneita voidaan käydä kauppaa keskitetyillä kryptovaluutta-pörsseillä. Suosituin pörssi Cosmos Hubin ostamiseen ja kaupankäyntiin on Binance. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Coinbase Exchange ja DigiFinex.


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)