binancecoin BNB (BNB)

€209.97
0.60% (24H)
Katso

BNB hinta on €209.97 ja sen markkina-arvo on €32,282,195,064.08. Sen kurssi on 0.60% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on Binance Coin (BNB)?

Binance Coin (BNB) on kryptovaluuttapörssi Binanceen perustuva token, jonka Binance on luonut ja laskenut liikkeelle. Alun perin Ethereum-lohkoketjuun ERC-20-tokenina heinäkuussa 2017 luotu BNB siirrettiin Binance Chainiin helmikuussa 2019 ja siitä tuli Binance Chainin natiivikolikko.

Binance Coin on herättänyt vuosien varrella valtavasti kiinnostusta. Useat tokenien polttoon liittyvät kierrokset ovat nostaneet BNB:n arvoa ja vieneet sen kymmenen suurimman kryptovaluutan joukkoon markkina-arvoltaan. BNB:tä voi käydä kauppaa yli 300:ssa kauppaparissa 120 eri pörssissä.

Mikä on Binance?

Binance on kryptovaluuttapörssi, jonka Changpeng Zhao ja He Yi perustivat heinäkuussa 2017. Binance alkoi ICO:lla (Initial Coin Offering) ja on sen jälkeen kasvanut yhdeksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä sekä vaihdetun volyymin että verkkoliikenteen markkinaosuuden perusteella.

Binance-pörssi on jaettu Spot-markkinaan, Futuurimarkkinaan sekä hajautettuun pörssiin, Binance DEX:ään.

Mihin BNB:tä voi käyttää?

BNB luotiin alun perin osana Binance-pörssiä sen ICO:n yhteydessä. Whitepaperissaan Binance kertoo, että BNB:n tarkoitus oli toimia alennettujen palkkioiden maksuvälineenä Binance-alustalla sekä toimia natiivitokenina Binance Chainissa. Alkuperäisten käyttötarkoitusten lisäksi BNB:lle on kehitetty muita käyttötarkoituksia sekä Binance-alustalla että sen ulkopuolella. Tässä on yleiskatsaus BNB:n käyttötarkoituksiin:

  • Alennetut kaupankäyntikulut - Kun Binance-pörssissä käytetään BNB:tä kaupankäyntikulujen maksamiseen, käyttäjät saavat 25 % alennuksen kuluista.
  • Binance-tilin taso - Käyttäjille, joilla on tiettyjä saldoja BNB:ssä ja 30 päivän kumulatiivinen kaupankäyntivolyymi tietyllä tasolla, annetaan VIP-tasoja, joissa on lisää alennuksia ja etuja.
  • Pölymuunnos - Käyttäjät voivat muuntaa Binance-tilillään olevia, ei-kaupankäyntikelpoisia kryptovaluuttamääriä (pöly) BNB:ksi.
  • IEO-lotto - Binance IEO (Initial Exchange Offering) toteutetaan arpajaisten avulla, joissa BNB:n määrä käyttäjien hallussa määrittää heidän osallistumisoikeutensa.
  • Binance Chainin natiivitoken - Kuten Ether (ETH) toimii maksuvälineenä Ethereum-lohkoketjussa, BNB:tä käytetään maksuvälineenä Binance Chainissa. BNB:tä tarvitaan kaupankäyntiin Binance DEX:ssä.
  • Käytettävissä kryptovaluuttana - BNB:tä voi käyttää Binance-alustojen lisäksi maksuvälineenä eri tavoin, kuten matkojen, luottokorttimaksujen, lahjojen ja muiden maksamiseen.

BNB:tä voi käyttää muihin tarkoituksiin, joita ei ole tässä käsitelty, mutta yleisesti ottaen BNB:tä voidaan käyttää minkä tahansa muun kryptovaluutan tavoin tavaroiden ja palveluiden maksamiseen, kunhan kauppias hyväksyy sen.

 

Mistä ostaa Binance coinia (BNB)?

Suosituimmat keskitetyt kryptopörssit ovat Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken sekä Gate.io. Näistä Binance sekä Coinbase yleensä listaa vain suurimman markkina-arvon (marketcap) kryptovaluuttoja kun taas esimerkiksi KuCoinista ja Gate.io listää pienemmän markkina-arvon kryptoja. Jos haluaa treidata vivulla tai ilman kannattaa tarkistaa ByBit. Jos taas haluat lähteä nopeasti liikkelle ja ostaa kryptoja helposti luottokortilla niin paras vaihtoehto on CEX.IO.

Muut resurssit


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)