polkadot Polkadot (DOT)

€4.985
5.50% (24H)
Katso

Polkadot hinta on €4.985 ja sen markkina-arvo on €6,494,396,235.36. Sen kurssi on 5.50% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on Polkadot (DOT)?

Polkadot on avoimen lähdekoodin sirpaleinen moniketjuprotokolla, joka yhdistää ja turvaa erikoistuneiden lohkoketjujen verkoston ja mahdollistaa minkä tahansa datan tai varallisuuden tyypin, ei pelkästään tokenien, rajat ylittävän siirron. Tämä antaa lohkoketjuille mahdollisuuden olla yhteensopivia keskenään. Polkadot on suunniteltu tarjoamaan perusta hajautetulle lohkoketjujen Internetille, joka tunnetaan myös nimellä Web3.

Polkadot tunnetaan layer-0 metaprotokollana, koska se on perustana ja kuvaa muotoa verkostolle, joka koostuu layer 1 -lohkoketjuista, joita kutsutaan parachaineiksi (rinnakkaisketjuiksi). Metaprotokollana Polkadot pystyy myös päivittämään omia ohjelmistojaan itsenäisesti ja ilman haarautumista on-chain hallinnan kautta sen tokenien haltijayhteisön tahdon mukaisesti.

Polkadotilla on neljä ydinosaa:

  • Relay Chain: Polkadotin "sydän", joka auttaa luomaan yhteisymmärryksen, yhteentoimivuuden ja jaetun turvallisuuden eri ketjujen verkostossa
  • Parachains: itsenäiset ketjut, joilla voi olla omat tokenit ja jotka voidaan optimoida tiettyihin käyttötarkoituksiin
  • Parathreads: samankaltaisia kuin parachainit, mutta joustavalla yhteydellä, joka perustuu taloudelliseen maksa-mitä-käytät-malliin
  • Sillat: mahdollistavat parachainien ja parathreadien yhteyden ja kommunikoinnin ulkoisten lohkoketjujen, kuten Ethereumin, kanssa

Mikä tekee Polkadotista ainutlaatuisen?

Polkadot on sirpaleinen moniketjuverkko, mikä tarkoittaa, että se voi käsitellä useita tapahtumia useilla ketjuilla rinnakkain (”parachainit”). Tämä rinnakkainen käsittelykyky parantaa skaalautuvuutta.

Mukautetut lohkoketjut ovat nopeita ja helppoja kehittää käyttämällä Substrate-kehystä, ja Substrate-lohkoketjujen on suunniteltu olevan helppoja liittää Polkadot-verkkoon. Verkko on myös erittäin joustava ja sopeutuva, mikä mahdollistaa tiedon ja toiminnallisuuden jakamisen osallistujien kesken.

Polkadot (DOT) ostaminen

Parhaat pörssit Polkadot (DOT) -kaupankäynnille ovat tällä hetkellä Binance, Huobi Global, OKEx, Coinbase, KuCoin ja muut. Voit löytää muita Polkadotin markkinasivulta CoinMarketCap-sivustolta.

Voit nyt myös ostaa kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia ja Ethereumia, suoraan luottokortilla valitsemallasi fiat-valuutalla.


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)