matic-network Polygon (MATIC)

€0.719
2.49% (24H)
Katso

Polygon hinta on €0.719 ja sen markkina-arvo on €6,652,528,803.38. Sen kurssi on 2.49% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on Polygon (MATIC)?

Polygon (aiemmin Matic Network) on ensimmäinen hyvin jäsennelty, helppokäyttöinen alusta Ethereum-skaalaukseen ja infrastruktuurin kehittämiseen. Sen ydinosa on Polygon SDK, modulaarinen ja joustava kehys, joka tukee useiden sovellustyyppien rakentamista. Polygonin avulla voidaan luoda optimistisia rollup-ketjuja, ZK-rollup-ketjuja, itsenäisiä ketjuja tai mitä tahansa muuta kehittäjän tarvitsemaa infraa.

Polygon muuntaa tehokkaasti Ethereumin moniketjuiseksi järjestelmäksi (tunnetaan myös nimellä Internet of Blockchains). Tämä moniketjujärjestelmä on verrattavissa muihin, kuten Polkadot, Cosmos, Avalanche jne., Ethereumin turvallisuuden, elinvoimaisen ekosysteemin ja avoimuuden etujen kanssa. $MATIC-token jatkaa olemassaoloaan ja sen rooli järjestelmän turvaamisessa ja hallinnoinnin mahdollistamisessa kasvaa entisestään.

Polygon (entinen Matic Network) on Binance- ja Coinbase-tuetun Layer 2 -skaalausratkaisun projekti. Hanke pyrkii edistämään kryptovaluuttojen massahyväksyntää ratkaisemalla skaalautuvuusongelmia monissa lohkoketjuissa.

Polygon yhdistää Plasma Frameworkin ja proof-of-stake-lohkoketjuarkkitehtuurin. Ethereumin perustajan Vitalik Buterin ehdottama Plasma-kehys, jota Polygon käyttää, mahdollistaa skaalautuvien ja itsenäisten älykkäiden sopimusten helpon toteuttamisen. Plasma-POS-ketjulla rakennetun olemassa olevan ekosysteemin osalta mikään ei muutu. Polygonin avulla uusia ominaisuuksia rakennetaan olemassa olevan, todistetun teknologian ympärille laajentaakseen kykyä vastata kehittäjäekosysteemin monimuotoisiin tarpeisiin. Polygon jatkaa ydinteknologian kehittämistä, jotta se voi skaalautua laajempaan ekosysteemiin.

Polygon ylpeilee jopa 65 000 tapahtumaa sekunnissa yhdellä sivuketjulla ja kunnioitettavalla alle kahden sekunnin lohkovahvistusajalla. Kehys mahdollistaa myös globaalien hajautettujen rahoitussovellusten luomisen yhdelle perustavalle lohkoketjulle.

Mikä tekee Polygonista ainutlaatuisen?

Polygon itse kuvaa itsensä Layer 2 -skaalausratkaisuksi, mikä tarkoittaa, että projekti ei pyri päivittämään sen nykyistä perustason lohkoketjukerrosta lähiaikoina. Projekti keskittyy vähentämään skaalautuvuuden monimutkaisuutta ja välittömiä lohkoketjutapahtumia.

Polygon käyttää räätälöityä versiota Plasma-kehyksestä, joka perustuu proof-of-stake-tarkistuspisteisiin, jotka kulkevat Ethereumin pääketjun läpi. Tämä ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa jokaisen Polygonin sivuketjun saavuttavan jopa 65 536 tapahtumaa lohkoa kohden.

Kaupallisesti Polygonin sivuketjut on rakenteellisesti suunniteltu tukemaan erilaisia hajautettuja rahoitus(DeFi)-protokollia, jotka ovat saatavilla Ethereumin ekosysteemissä.

Vaikka Polygon tukee tällä hetkellä vain Ethereumin pohjaketjua, verkosto aikoo laajentaa tukea lisäpohjaketjuille yhteisön ehdotusten ja yhteisymmärryksen perusteella. Tämä tekisi Polygonista yhteentoimivan hajautetun Layer 2 -lohkoketju-alustan.

Mistä ostaa Polygonia (MATIC)?

Suosituimmat keskitetyt kryptopörssit ovat Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken sekä Gate.io. Näistä Binance sekä Coinbase yleensä listaa vain suurimman markkina-arvon (marketcap) kryptovaluuttoja kun taas esimerkiksi KuCoinista ja Gate.io listää pienemmän markkina-arvon kryptoja. Jos haluaa treidata vivulla tai ilman kannattaa tarkistaa ByBit. Jos taas haluat lähteä nopeasti liikkelle ja ostaa kryptoja helposti luottokortilla niin paras vaihtoehto on CEX.IO.

Muut resurssit


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)