thorchain THORChain (RUNE)

€6.032
2.02% (24H)
Katso

THORChain hinta on €6.032 ja sen markkina-arvo on €1,812,564,460.06. Sen kurssi on 2.02% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on THORChain (RUNE)?

THORChain on hajautettu likviditeettiprotokolla, joka mahdollistaa käyttäjille helpon kryptovaluuttaomaisuuksien vaihdon eri verkkojen välillä menettämättä täyttä hallintaa omaisuudestaan prosessin aikana.

THORChainin avulla käyttäjät voivat yksinkertaisesti vaihtaa yhden omaisuuserän toiseen ilman lupaa, ilman että heidän tarvitsee turvautua tilauskirjoihin likviditeetin hankkimiseksi. Sen sijaan markkinahinnat ylläpidetään omaisuuserien suhteiden kautta altaassa (ks. automatisoitu markkinatakaaja).

THORChain-alustan natiivi hyödyketoken on RUNE. Sitä käytetään perusvaluuttana THORChain-ekosysteemissä ja se on myös osa alustan hallintoa ja turvallisuutta THORChainin Sybil-resistenssimekanismien mukaisesti – sillä THORChain-solmujen on sitouduttava vähintään 1 miljoonaan 300 tuhanteen RUNE-tokeniin osallistuakseen sen rotaatioon perustuvaan konsensusprosessiin.

Ketkä ovat THORChainin perustajat?

THORChainin virallisen edustajan mukaan alustalla ei ole toimitusjohtajaa, perustajaa eikä johtajia. Sen sijaan protokollan jatkokehitys järjestetään Gitlabin kautta, ja solmut ovat lopullisia päätöksentekijöitä siitä, mitä koodipohjaa ajetaan. Hankkeen parissa työskentelevät henkilöt ovat suurelta osin anonyymeja. Jälleen kerran THORChainin virallinen edustaja toteaa, että tämä on tehty "projektin suojelemiseksi ja varmistamaan sen hajautuminen".

Mikä tekee THORChainista ainutlaatuisen?

THORChain käyttää ainutlaatuista järjestelmää auttaakseen lieventämään "väliaikaisten tappioiden" ongelmaa – eli niitä usein väliaikaisia tappioita, joita likviditeetin tarjoaja voi kokea osallistuessaan likviditeettialtaihin. Se saavuttaa tämän käyttämällä liukupohjaista maksua auttaakseen varmistamaan, että likviditeetti pysyy siellä, missä sitä tarvitaan.

THORChain yhdistää joukon uusia teknologioita, kuten yksisuuntaiset tilapegit, tilakoneen, Bifröst Signer -moduulin ja TSS-protokollan, jotta se voi saumattomasti helpottaa ristiinketjujen token-vaihtoja ilman lupaa. Kaikki tämä pidetään kulissien takana, mikä tekee alustasta helposti lähestyttävän myös kokemattomille kauppiaille.

Miten THORChain-verkko on suojattu?

THORChain on rakennettu Cosmos SDK:n avulla ja se toimii Tendermint-konsensusmekanismin voimalla. Tämä pitää verkon turvassa hyökkäyksiltä uuden BFT proof-of-stake (PoS) -järjestelmän kautta, jossa suuri määrä validoijia toimii yhdessä ehdottaakseen ja viimeistelemään siirtotapahtumien lohkoja.

Mistä voit ostaa THORChain (RUNE)?

RUNE on suosittu kryptovaluutta, jota voi ostaa ja käydä kauppaa suurella määrällä sekä keskitettyjä että hajautettuja vaihtoalustoja. Näistä tunnetuimpia ovat Binance (keskitetty) ja THORChain-liittymät, jotka löytyvät THORSwapista (hajautettu).


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)