shiba-inu Shiba Inu (SHIB)

€0.00000735
1.33% (24H)
Katso

Shiba Inu hinta on €0.00000735 ja sen markkina-arvo on €4,511,876,670.48. Sen kurssi on 1.33% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on SHIBA INU (SHIB)?

Olipa kerran erittäin erityinen koira. Tämä koira oli Shiba Inu, ja tämä koira inspiroi miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa sijoittamaan rahaa tokeneihin, joissa on koiran kuva.

SHIBA INU -verkkosivuston mukaan SHIB on "DOGECOIN KILLER" ja se on listattu heidän omalle ShibaSwap-pörssilleen, joka on DEX. Shiba Inu -kolikko luotiin nimettömästi elokuussa 2020 salanimellä "Ryoshi". Ryoshi sanoo itsestään, että hän on ei-kukaan eikä tärkeä, ja että hänen henkilöllisyytensä paljastamiseen tähtäävät ponnistelut, vaikka ne onnistuisivatkin, olisivat vaisuja.

Tämä meemikolikko sai nopeasti vauhtia ja arvoa, kun sijoittajayhteisöä houkutteli kolikon söpö viehätysvoima yhdistettynä otsikoihin ja twiitteihin persoonallisuuksilta, kuten Elon Muskilta ja Vitalik Buterinilta. Vitalik Buterin uskottiin pitkään olevan Shiba Inun perustaja, mutta hän kiisti tällaiset huhut Lex Fridman -podcastissa 5. kesäkuuta 2021.

Shiba Inu pyrkii olemaan Ethereum-pohjainen vastine Dogecoinin Srypt-pohjaiselle louhintialgoritmille. Shiba Inu ja SHIB-tokeni ovat osa parvea koirateemaisia kryptovaluuttoja, mukaan lukien Baby Dogecoin (BabyDoge), Dogecoin (DOGE), JINDO INU (JIND), Alaska Inu (LAS) ja Alaskan Malamute Token (LASM). Nämä pienemmän arvoiset tokenit ovat houkutelleet sijoittajia, jotka ovat jääneet paitsi Dogecoinin pumppauksesta 0,0002:sta lähes 0,75 dollariin.

Mikä tekee SHIBA INU:sta ainutlaatuisen?

SHIBA INU -verkkosivusto kutsuu koirainspiroituneita taiteilijoita kaikkialta maailmasta edistämään "taiteellista Shiba-liikettä", kun he tuovat SHIBA INU -yhteisönsä NFT-markkinoille. SHIBA INU on luonut myös kampanjan Amazon Smile -palvelun kautta kerätäkseen lahjoituksia pelastaakseen oikeita, eläviä Shiba Inu -koiria Shiba Inu Rescue Associationin avulla.

Alun perin vain yksi meemikolikko monien joukossa, Shiba Inu nousi suosioon, kun Vitalik Buterin poltti kuuluisasti osuutensa SHIBin tarjonnasta. Ryoshi oli antanut Buterinille 50 % SHIBin tarjonnasta ja ilmoittanut, että "kunhan Vitalik ei petä meitä", Shiba Inu menestyisi.

Buterin päätti kuitenkin polttaa 90 % omasta osuudestaan, joka olisi myöhemmin ollut miljardeja arvoinen SHIBin arvon noustessa. Loput 10 % lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen, samoin kuin noin 50 biljoonaa SHIBiä, jotka Vitalik oli lahjoittanut COVID-19-avustusrahastolle. Hän totesi, ettei halunnut "olla vallan keskipiste" ja antoi siksi tokenit pois. Tämän seurauksena SHIBin arvo laski hetkellisesti, mutta token toipui tästä myöhemmin, kun yhteisö sopi järjestelyistä kyseisen hyväntekeväisyysjärjestön kanssa.

Mistä voit ostaa SHIBA INU (SHIB)?

SHIB-tokeneita voi ostaa useimmilta pörsseiltä. Yksi vaihtoehto Solanan kaupankäynnille on Binance, koska sillä on suurin SOL/USDT-kaupankäyntivolyymi


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)