solana Solana (SOL)

€56.01
2.47% (24H)
Katso

Solana hinta on €56.01 ja sen markkina-arvo on €23,746,492,734.62. Sen kurssi on 2.47% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on Solana (SOL)?

Solana on erittäin toimiva avoimen lähdekoodin projekti, joka hyödyntää lohkoketjuteknologian lupaa olevaa luonnetta tarjotakseen hajautettuja rahoitus (DeFi) -ratkaisuja. Vaikka projektin idea ja alkuperäinen työ alkoivat vuonna 2017, Solanan perusti virallisesti maaliskuussa 2020 Solana Foundation, jonka pääkonttori on Genevessä, Sveitsissä.

Jos haluat tietää lisää tästä projektista, tutustu Solana-analyysiimme.

Solana-protokolla on suunniteltu helpottamaan hajautettujen sovellusten (DApp) luontia. Sen tavoitteena on parantaa skaalautuvuutta yhdistämällä todistus-historia (PoH) -konsensus perustavanlaatuisen lohkoketjun proof-of-stake (PoS) -konsensuksen kanssa.

Innovatiivisen hybridikonsensuksen mallinsa ansiosta Solana houkuttelee sekä pieniä kauppiaita että institutionaalisia sijoittajia. Solana Foundationin merkittävä painopiste on tehdä hajautetusta rahoituksesta laajemmin saatavilla.

Mikä tekee Solanasta ainutlaatuisen?

Yksi Solanan tärkeimmistä innovaatioista on Anatoly Yakovenkon kehittämä todistus-historia (PoH) -konsensus. Tämä käsite mahdollistaa protokollan paremman skaalautuvuuden, mikä puolestaan ​​parantaa käytettävyyttä.

Solana tunnetaan kryptovaluutta-alalla sen erittäin lyhyiden käsittelyaikojen ansiosta, joita lohkoketju tarjoaa. Solanan hybridiprotokolla mahdollistaa merkittävästi lyhennetyt validointiajat sekä transaktioille että älykkäiden sopimusten toteuttamiselle. Salaman nopeilla käsittelyajoilla Solana on houkutellut paljon institutionaalista kiinnostusta.

Solana-protokolla on tarkoitettu palvelemaan sekä pieniä käyttäjiä että yritysasiakkaita. Yksi Solanan tärkeimmistä lupauksista asiakkaille on, etteivät he joudu yllättymään lisääntyneistä maksuista ja veroista. Protokolla on suunniteltu siten, että sillä on alhaiset transaktiokustannukset, samalla kun taataan skaalautuvuus ja nopea käsittely.

Mistä voi ostaa Solanaa (SOL)?

SOL-tokeneita voi ostaa useimmilta pörsseiltä. Yksi vaihtoehto Solanan kaupankäyntiin on Binance, sillä sillä on suurin SOL/USDT-kaupankäyntntivolyymi. Toinen vaihtoehto on Coinbase. Muita vaihtoehtoja Solanan kaupankäyntiin ovat FTX, Bilaxy ja Huobi Global. On tietenkin tärkeää huomata, että kryptovaluuttoihin sijoittaminen sisältää riskin, kuten kaikki muutkin sijoitusmahdollisuudet.


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)