staked-ether Lido Staked Ether (STETH)

€1,926.37
3.30% (24H)
Katso

Lido Staked Ether hinta on €1,926.37 ja sen markkina-arvo on €17,848,764,524.26. Sen kurssi on 3.30% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on stETH (Lido staked ETH)?

stETH on Lido-alustan natiivi, pantattuun eteriin (Ether) perustuva tokenisoitu muoto.

Lido on Ethereumille suunnattu nestemäisen panttauksen ratkaisu, jota tukevat useat alan johtavat panttauspalveluntarjoajat. Se tekee pantatusta ETH:stä likvidin ja mahdollistaa osallistumisen minkä tahansa määrän ETH:lla.

stETH yhdistää alkuperäisen panttaustalletuksesi arvon sekä päivittäin kertyvät panttauspalkkiot. stETH-saldosi päivittyy päivittäin klo 12.00 UTC aikaan heijastaen ansaitut panttauspalkkiot, ja päivitys tapahtuu tokenin tarjonnan uudelleenmäärittelyn kautta.

Lidon stETH:ta voidaan käyttää samalla tavalla kuin eteria, mikä mahdollistaa haltijoiden ansaita Eth2-panttauspalkkioita lisäksi palkkioihin integroitujen alustojen, kuten Curven ja SushiSwapin, kautta.

Kuinka stETH toimii?

Kun käyttäjät panttaavat ETH:nsä Lidon kanssa, he saavat vastineeksi stETH:tä, joka edustaa heidän pantattua saldoaan. stETH:ta voidaan myydä pörsseissä - tehokkaasti panttauksen purkamiseksi - tai lunastaa Ethereumia vastaan, kun se on käytössä.

Kun käyttäjän pantattu ETH tuottaa panttauspalkkioita ETH 2.0:sta, käyttäjän ETH-saldo loistoketjussa (beacon chain) kasvaa. stETH-saldot päivittyvät vastaavasti kerran päivässä, mikä mahdollistaa ETH 1.0:ssa panttauspalkkioiden arvon hyödyntämisen, jotka on vastaanotettu ETH 2.0:ssa.

Käyttäjät voivat käyttää stETH:ta kaikilla samoilla tavoilla, joilla he voivat käyttää ETH:ta: myydä sitä, käyttää sitä ja, koska se on yhteensopiva DeFi:n käytössä, käyttää sitä vakuutena lohkoketjupohjaisessa lainaamisessa. Kun transaktiot ovat käytössä ETH 2.0:ssa, käyttäjät voivat myös lunastaa stETH:ta ETH:ksi.

Kuinka monta stETH:ta on liikkeessä?

stETH:n tarjonta seuraa ETH:n määrää, joka on talletettu Lido-sopimukseen. stETH:n kokonaistarjontaa voidaan seurata tokenin sopimusosoitteen kautta.

Mistä ostaa Lido staked ETHiä (stETH)?

Suosituimmat keskitetyt kryptopörssit ovat Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken sekä Gate.io. Näistä Binance sekä Coinbase yleensä listaa vain suurimman markkina-arvon (marketcap) kryptovaluuttoja kun taas esimerkiksi KuCoinista ja Gate.io listää pienemmän markkina-arvon kryptoja. Jos haluaa treidata vivulla tai ilman kannattaa tarkistaa ByBit. Jos taas haluat lähteä nopeasti liikkelle ja ostaa kryptoja helposti luottokortilla niin paras vaihtoehto on CEX.IO.

Muut resurssit


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)