tron TRON (TRX)

€0.0951
0.49% (24H)
Katso

TRON hinta on €0.0951 ja sen markkina-arvo on €8,414,328,598.01. Sen kurssi on 0.49% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on TRON (TRX)?

TRON (TRX) on hajautettu, lohkoketjuun perustuva käyttöjärjestelmä, jonka Tron Foundation on kehittänyt ja joka lanseerattiin vuonna 2017. Alun perin TRX-tokenit olivat ERC-20-pohjaisia tokeneita, jotka oli käytössä Ethereum-verkossa, mutta vuotta myöhemmin ne siirrettiin omaan verkkoon.

Alun perin projekti luotiin tavoitteena tarjota täydet omistusoikeudet digitaalisen sisällön tekijöille. Päämääränä on auttaa sisällöntuottajia (jotka saavat vain pienen osan tuloista) ja kannustaa heitä lisäpalkkioilla työstään. Miten: kutsutaan sisällönkuluttajia palkitsemaan sisällöntekijät suoraan (välittäjien, kuten YouTuben, Facebookin tai Applen ohitse).

TRON-ohjelmisto tukee älykkäitä sopimuksia, erilaisia ​​lohkoketjusysteemejä ja hajautettuja sovelluksia eli dAppseja. Kryptovaluutta-alusta käyttää Bitcoinin (BTC) kaltaista UTXO-kauppatapaa. Kaupat tapahtuvat julkisessa kirjanpidossa, jossa käyttäjät voivat seurata toimien historiaa.

USDD Stablecoin

Huhtikuussa 2022 Tronin toimitusjohtaja Justin Sun ilmoitti suunnitelmistaan ​​lanseerata algoritmiseen vakauttamiseen perustuva stablecoin, joka tunnetaan nimellä Decentralized USD tai USDD. Se vaatii automaattisen tasapainotustekniikan, joka polttaa 1 dollarin arvosta TRX:ää luodakseen 1 USDD:n. Tron DAO Reserve vastaa USDD:n hallinnasta ja varmistaa sen arvon vakauden suhteessa sen taustalla olevaan vakuuteen. Lisäksi se määrittää käyttäjille USDD:n panostuksesta tarjottavan APY:n. Kirjoitushetkellä käyttäjät ansaitsevat 30 % tuoton panostetusta USDD:stä.

Vaikka USDD:tä on kritisoitu siitä, että se lainaa voimakkaasti UST:n – Terran algoritmisen stablecoinin – suunnittelusta, joka käynnisti käytännössä pankkikriisin ja Terran ekosysteemin romahduksen, tietyt elementit erottavat sen. Ehkä huomattavin on päätös valita taattu ylivakuutettu malli UST:n alivakuutetun mallin sijaan. USDD-protokollaan käytettyinä kryptovaluuttavakuuksina ovat Tron, Bitcoin, USDC ja Tether.

Mikä tekee TRONista ainutlaatuisen?

TRON on asemoitunut ympäristöksi, jossa sisällöntuottajat voivat olla suorassa yhteydessä yleisöönsä. Poistamalla keskitetyt alustat - olivatpa ne sitten suoratoistopalveluja, sovelluskauppoja tai musiikkisivustoja - toivotaan, että tekijät eivät menetä niin paljon provisiota välikäsille. Tämän seurauksena sisältö voi olla myös halvempaa kuluttajille. Ottaen huomioon, että viihdealan digitaalisuus lisääntyy jatkuvasti, TRON saattaa olla edelläkävijä lohkoketjuteknologian soveltamisessa tähän teollisuudenalaan.

Yhtiö kertoo myös, että sillä on lahjakas ja kokenut kehittäjätiimi ympäri maailmaa, joka on koottu suurista yrityksistä, kuten Ripple Labs.

 

Miten TRON-verkko on suojattu?

TRON käyttää konsensusmekanismia, joka tunnetaan nimellä delegoitu proof-of-stake. TRX:n omistajat voivat jäädyttää kryptovaluuttansa saadakseen Tron Poweria, mikä tarkoittaa, että he voivat äänestää "superedustajia", jotka toimivat lohkojen tuottajina. Nämä lohkojen tuottajat saavat TRX-palkkioita vastineeksi transaktioiden vahvistamisesta, ja nämä palkkiot jaetaan sitten niille, jotka äänestivät heitä. TRONin mukaan tämä lähestymistapa auttaa sen lohkoketjua saavuttamaan suuremman läpäisykyvyn.

Mistä voit ostaa TRONia (TRX)?

Suosituimmat keskitetyt kryptopörssit ovat Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken sekä Gate.io. Näistä Binance sekä Coinbase yleensä listaa vain suurimman markkina-arvon (marketcap) kryptovaluuttoja kun taas esimerkiksi KuCoinista ja Gate.io listää pienemmän markkina-arvon kryptoja. Jos haluaa treidata vivulla tai ilman kannattaa tarkistaa ByBit. Jos taas haluat lähteä nopeasti liikkelle ja ostaa kryptoja helposti luottokortilla niin paras vaihtoehto on CEX.IO.

Muut resurssit


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)