tether Tether (USDT)

€0.919
0.09% (24H)
Katso

Tether hinta on €0.919 ja sen markkina-arvo on €82,063,671,079.04. Sen kurssi on 0.09% nousussa viimeisen 24h aikana. Lue lisää täältä.

Mikä on Tether?

Tether on Yhdysvaltain dollariin sidottu stablecoin. Stablecoin on kryptovaluutan tyyppi, jonka arvo on sidottu johonkin muuhun valuuttaan, kuten Yhdysvaltain dollariin, tai hyödykkeeseen, kuten kultaan. Tether on ensimmäinen luotu stablecoin ja se on suosituin stablecoin-ekosysteemissä käytetty. Sillä on suurimmat stablecoinien kierto ja markkina-arvo.

 

 

Kuka loi Tetherin?

Tetheriä hallitsee Tether Holding Limited, joka tunnetaan myös nimellä Tether Limited. Toimitusjohtaja on JL Van Der Velde, talousjohtaja on Giancarlo Devasini ja yleinen neuvonantaja on Suart Hoegner.

Tetherin lanseerasi Bitfinexin tiimi, joka on suuri kryptovaluutta-pörssi.

Kuinka se toimii?

Tether perustui alun perin Omni Layeriin, joka on kuljetusprotokolla Bitcoin-lohkoketjussa. Siksi Tetherin alkuperäisversio on ominaista pitkäaikaisimman perustetun lohkoketjun vakaudelle ja turvallisuudelle. Käytön nopeuttamiseksi syyskuussa 2017 Tether lanseerattiin Ethereum-lohkoketjussa ERC20-tokenina. Tetherin Ethereum ERC-20 on nyt suosituin Tether-token tyyppi.

Tether on nyt saatavilla Ethereumissa, Tronissa, EOS:ssa, Liquidissa ja Algorandissa. Voit nähdä täyden erittelyn Tetherin läpinäkyvyys-sivulla. 20. maaliskuuta 2020 Tether ilmoitti, että he aikovat olla myös Bitcoin Cash -verkossa Simple Ledger Protocolin kautta.

Kuinka Tether ylläpitää 1:1 USD-sidosta?

USDT-sidos ylläpidetään yksi yhteen -vakuussuhteen avulla. Tether Limited väittää, että jokainen liikkeellä oleva USDT on 100% katettu heidän varannoissaan olevalla todellisella fiat-valuutalla. Tether julkaisee saldonsa läpinäkyvyys-sivullaan. Tether Limited toimii kolmannen osapuolen säilyttäjänä fiat-valuutoille, jotka tukevat USDT:tä.

Ymmärtääksesi, kuinka Tether on Tether Limitedin hallinnassa, tarkastele alla olevaa varojen liikkumisprosessia:

Vaihe 1: Käyttäjä tallettaa fiat-valuuttaa Tether Limitedin pankkitilille.

Vaihe 2: Tether Limited luo ja hyvittää käyttäjän Tether-tilille. Tether tulee liikkeelle. Käyttäjän tallettaman fiat-valuutan määrän on oltava yhtä suuri kuin käyttäjälle annettavan Tetherin määrä (esim 500 USD talletettu = 500 USDT annettu)

Vaihe 3: Käyttäjä tekee transaktioita USDT:llä. Käyttäjä voi siirtää, vaihtaa ja säilyttää USDT:tä.

Vaihe 4: Käyttäjä tallettaa USDT:n Tether Limitedille vaihdettavaksi fiat-valuutaksi.

Vaihe 5: Tether Limited tuhoaa Tetherin ja lähettää fiat-valuutan käyttäjän pankkitilille.

Käyttäjät voivat myös hankkia Tetheriä vaihtopörssien tai toisten yksilöiden kautta edellä mainitun prosessin ulkopuolella.

Mikä on Tetherin tarkoitus?

Tether muuntaa fiat Yhdysvaltain dollareita lohkoketjun stablecoineiksi ja nopeuttaa siirtoja muihin kryptovaluuttoihin verrattuna tavallisten fiat-valuuttojen käyttöön. Tether toimii vaihtoehtona talletuksille ja nostoille, ja siitä on tullut suosittu kauppapari suurimmilla pörsseillä, koska se helpottaa voittojen ja tappioiden laskemista kauppiaille. Tetherin laaja hyväksyntä tekee siitä kätevän käyttäjille, jotka haluavat siirtää USD-varojaan saumattomasti lompakoiden ja pörssien välillä.

 

Mistä ostaa Tetheriä (USDT)?

Suosituimmat keskitetyt kryptopörssit ovat Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken sekä Gate.io. Näistä Binance sekä Coinbase yleensä listaa vain suurimman markkina-arvon (marketcap) kryptovaluuttoja kun taas esimerkiksi KuCoinista ja Gate.io listää pienemmän markkina-arvon kryptoja. Jos haluaa treidata vivulla tai ilman kannattaa tarkistaa ByBit. Jos taas haluat lähteä nopeasti liikkelle ja ostaa kryptoja helposti luottokortilla niin paras vaihtoehto on CEX.IO.

Muut resurssit


Ladataan dataa
-Odota, lataamme dataa
Päivämäärä Kurssi Volyymi Markkina-arvo
Loading facebook comment(s)